WIELS en Delvaux lanceren een exclusieve lederen armband ter ondersteuning van het kunstencentrum

Exclusief voor WIELS lanceert Delvaux een speciale armband met de emblematische gesp op een bandje van tweekleurig kalfsleer (azuurblauw en woudgroen). De unisex armband zal gelanceerd worden in november in een zeer beperkte oplage van 500. Met de armband krijg je niet alleen een jaar lang toegang tot alle tentoonstellingen van WIELS, maar - en belangrijker - ondersteun je ook de artistieke programmatie van het Brusselse kunstencentrum. De armband, gemaakt van Delvauxs karakteristieke Crispy-kalfsleder en met een subtiele verwijzing naar de E met vier beentjes uit het WIELS logo, is te koop in de WIELS Bookshop en via de WIELS website.

Dit sieraad is een essentiële steun voor de WIELS programmatie en de kunstenaars die er tentoonstellen. Delvaux schenkt de armbanden helemaal gratis aan WIELS, en steunt zo mee de werking van het Brusselse kunstencentrum, waar het sinds 2007 een stichtende partner van is.

Delvaux hernieuwt met dit project haar betrokkenheid aan WIELS en benadrukt haar steun in de gedurfde programmering en het publieksengagement van WIELS.

Diane van Impe, die sinds kort aan het hoofd staat van de partnerships en mecenaatsafdeling van WIELS en deze actie initieerde, is enorm verheugd met de generositeit van Delvaux.

"Het is fantastisch dat Delvaux, 16 jaar na hun eerste engagement als één van de stichtende partners van WIELS, opnieuw ons huis steunt. Maar we rekenen ook op de steun van het publiek. Willen we met WIELS toonaangevende tentoonstellingen zoals deze van Francis Alÿs die momenteel te zien is, kunnen blijven presenteren, dan dienen we de eigen inkomsten te vergroten. We zoeken daarom steeds naar nieuwe en creatieve financieringsbronnen ter ondersteuning van onze artistieke werking."
— Diane van Impe

WIELS wil zo een plek blijven voor vernieuwende ideeën en creatieve ervaringen, een plek van uitwisseling tussen verschillende bevolkingsgroepen, waar eenieder zijn of haar ​ eigen artistieke praktijk kan verdiepen, dialogen kan aangaan en geïnspireerd kan worden.


WIELS ARMBAND 2024

€ 390 (in beperkte oplage van 500)
Hier te koop
Crispy-kalfsleder (tweekleurig in azureblauw en forestgroen) met emblematische Brillant-gesp ​
Beschikbaar in de WIELS Bookshop of via de website: www.wiels.org
WIELS: Van Volxemlaan 354, 1190 Brussel


OVER WIELS

WIELS, dat in 2007 werd ingehuldigd, is een internationaal laboratorium voor de creatie en verspreiding van hedendaagse kunst met een focus op de beeldende kunst en bijzondere aandacht voor de interacties met andere disciplines. Het kunstcentrum is gewijd aan de presentatie en productie van tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars, zowel opkomende talenten als gevestigde waarden.

In 2024 presenteert WIELS solotentoonstellingen van onder andere Jef Geys en Oscar Murillo.

www.wiels.org


OVER DELVAUX

Delvaux werd opgericht in Brussel in 1829 en is sindsdien steeds blijven ontwerpen en creëren in zijn eigen ateliers. Het merk staat bekend als het oudste luxelederhuis ter wereld. Delvaux is de uitvinder van de moderne handtas en patenteerde in 1908 als allereerste een lederen handtasmodel. Delvaux ontwierp al meer dan 3000 modellen. Zijn meest iconische creaties zijn The Brillant (1958), The Tempête (1967), The Pin (1972) en The Lingot (2022). Delvaux heeft 60 boetieks. Van Saint-Honoré, New Bond Street en Fifth Avenue tot andere prestigieuze adressen over de hele wereld... En elke Delvaux boetiek is anders. Als Hofleverancier van België sinds 1883 blijft Delvaux de Belgische culturele waarden uitdragen.

www.delvaux.com


Beelden
De campagnebeelden zijn genomen door fotografe Cheyenne Dekeyser aan de pols van model en actrice Emma Moortgat, dochter van WIELS-voorzitter Michel Moortgat, en model Kashy Manjolo. 

(h-res beelden hier te downloaden)

 


 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.