Unieke cadeaubox van Atelier Lachaert Dhanis geeft naast een luxe-overnachting ook een zoetwaterparel cadeau

Atelier Lachaert Dhanis lanceert een unieke cadeaubox: een overnachting voor twee personen in hun suite met feestontbijt, verpakt in een luxueuze houten cadeaubox met imposante tweeling-zoetwaterparel als waardevolle herinnering.In hun studio, werk- en leefplaats in Tielrode - een voormalige scheepswerf van meer dan 3000 m2 dat recent helemaal gerenoveerd werd - biedt het kunstenaarspaar Sofie Lachaert en Luc D'hanis sinds begin dit jaar uitzonderlijke overnachtingsformules aan.

Gedurende twee dagen en één nacht kan eenieder zich laten onderdompelen in de wereld van atelier lachaert dhanis. Omgeven door voornamelijk Belgische ontwerpers, kunstenaars en producenten verblijven de gasten in dit bijzonder universum, een totaalinstallatie, waarin de mix van diverse kunstvormen de beleving compleet maakt. Gasten slapen, leven en eten in dit bijzonder universum, een contextuele totaalinstallatie met oog voor het kleinste detail en verfijning.

Ter gelegenheid van de feestdagen lanceren ze nu een speciale cadeaubox, waarin niet enkel een bon zit voor een overnachting met twee personen in de suite met feestontbijt, maar ook een tweeling-zoetwaterparel als uniek souvenir.

De studio, werk- en leefplaats van het kunstenaarsduo ligt in een rivierenlandschap op een voormalig scheepswerf van Tielrode. De sporen van het industrieel verleden van de site werden verwerkt in een hedendaagse context. Deze kruisbestuiving van het hier en nu met het verleden zorgt voor een onnavolgbare sfeer en een beleving die uitnodigt tot reflectie. Ogenschijnlijk ‘gewone voorwerpen’ worden in een ander licht geplaatst en verliezen hierdoor hun banaliteit.

Een ideale gelegenheid dus voor mensen die iets te vieren hebben, of die een bijzondere tweedaagse willen meemaken waarbij de tijd even stil staat en de kunst, omgeving en zintuiglijke waarneming centraal staan.Praktische info:
Prijs: € 250
Cadeaubox geldig tot 31 december 2019
Meer info
hier
Reservatie via [email protected]


 

Over atelier lachaert dhanis

Atelier lachaert dhanis ontwerpt en creëert al meer dan twintig jaar meubilair, objecten en contextuele installaties die vertrekken van alledaagse gebruiksvoorwerpen. ​ Het duo balanceert op het grensgebied tussen kunstambachten, toegepaste en autonome hedendaagse kunst. Hun werk is het gevolg van de symbiose tussen de beeldend kunstenaar (Luc Dhanis) en de edelsmid (Sofie Lachaert) en stelt voortdurend de grens in vraag tussen deze kunstvormen. atelier lachaert dhanis wordt vertegenwoordigd door gallery Fumi in Londen.

 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.