Tim Van Laere Gallery met grote namen op allereerste editie kunstbeurs Art Düsseldorf

Gelitin, Jonathan Meese, Rinus Van de Velde, Kati Heck, Ben Sledsens, Anton Henning... Het rijtje namen dat Tim Van Laere Gallery toont tijdens de allereerste editie van de beurs Art Düsseldorf is indrukwekkend.

Vrijdag 17 november opent de eerste editie van Art Düsseldorf voor het publiek, een beurs die zich positioneert als een compacte, kwalitatieve beurs met slechts 80 stands uit 21 landen, zowel gevestigde waarden als jonge galerijen. De beurs toont zowel moderne als hedendaagse kunst uit 1945-2017, evenals individuele meesterwerken en groepen werken die dateren van vóór 1945. De exposantenlijst bevat naast verschillende Belgische galerijen ook deelnemers uit landen als Duitsland, Japan, Taiwan, Israël, Nederland en de VS.

Eén van die stands wordt dus ingenomen door de Antwerpse galerie Tim Van Laere, die ervoor koos om een staalkaart van zijn galerie aan te bieden. Hij brengt ook een mooie balans tussen Belgische en Duitse kunstenaars. Belgen Rinus Van de Velde en Ben Sledsens worden geflankeerd door de Duitse kunstenaars Jonathan Meese en Anton Henning. Voor de van oorsprong Duitse kunstenaars Anke Weyer en Kati Heck is het dan weer een beetje thuiskomen.

Art Düsseldorf
17-19 november
Areal Böhler
Meer info hier: https://www.art-dus.de/galleries_2017/

 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.