Ontdek het beste van Japan op de Japanse markt georganiseerd door galerie IBASHO

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe boekhandel in de galerie en ter viering van de Japanse cultuur, organiseert de Antwerpse galerie IBASHO op zaterdag 5 augustus 2017 een Japanse markt met een selectie van het beste wat Japan te bieden heeft. Zo zullen er in en rond de galerie kraampjes zijn met Japanse boeken, sushi, saké, thee en keramiek. IBASHO werkt hiervoor samen met Antwerpse topadressen Ko'uzi (sushi, yakitori en Japanse bieren), Hopsaké (saké), Azumaya (thee) en met kunstenaar Yoshifumi Hatekeyama (keramiek).

De zomertentoonstelling 'Female Force from Japan' is natuurlijk ook toegankelijk. Deze tentoonstelling groepeert het werk van 12 jonge en talentvolle vrouwelijke Japanse fotografen. Achteraan de galerie wordt de nieuwe boekhandel ingehuldigd, met een selectie van Japanse kunst- en fotografieboeken. Het weekend van de opening (5 en 6 augustus) wordt er een korting van 10% op alle boeken gegeven.

Japan Market at IBASHO
05 augustus 2017,  14:00-18:00
Gratis toegang


IBASHO is ook geopend op zondag 6 augustus van 14:00 tot 18:00 uur.

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.