Kunstenaarsduo Sarah & Charles in Be-Part Waregem

Be-Part, Platform voor actuele kunst, presenteert in de werkplek Waregem de tentoonstelling Sarah & Charles’s In The Hands Of Puppets, een solotentoonstelling van het kunstenaarsduo Sarah & Charles (°1981, °1979, Brussel). 

Sarah & Charles halen inspiratie uit de onzichtbare structuren die onze wereld vormgeven. Hun werk is bij uitstek multidisciplinair: installaties, sculpturen en video’s wisselen af met soundscapes, performances en fotografie. De voorbije jaren werkten ze ook intensief aan kunstintegratie in openbare ruimte en creëerden ze verschillende scenografische concepten.

Voor de tentoonstelling in Be-Part startten ze een nieuw, langlopend traject op, waarin ze aan de hand van interviews de grens tussen realiteit en fictie in de psychologie onderzochten. Hierbij spelen ze in op onze relatie tot de hedendaagse, virtuele wereld. Het virtuele aspect van ons dagelijks leven biedt een verruiming van onze blik, maar kan onze blik ook beperken. Hoe kunnen we de grote hoeveelheden informatie die we te zien krijgen via digitale media verwerken en in hoeverre is onze virtuele ervaring kunst(matig)? 

Sarah & Charles hebben voor deze tentoonstelling in Be-Part Waregem nieuw werk geproduceerd. Er wordt ook een editie (op 5 exemplaren) aangeboden.

SARAH & CHARLES’S IN THE HANDS OF PUPPETS ​
01.09.2019 — 01.12.2019 ​
Opening: Zaterdag 31 augustus 2019, 15:00
Be-Part Waregem
Westerlaan 17 ​
B-8790 Waregem 

Persdossier Sarah & Charles

PDF - 84 Kb

 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.