Knokke-Heist lanceert een oproep voor het plaatsen en organiseren van een beeldenwandeling

Het gemeentebestuur Knokke-Heist zoekt kandidaat concessiehouders voor het plaatsen en organiseren van een beeldenwandeling in de badplaats, en lanceert hiervoor een open oproep.

Deze concessie heeft tot doel een unieke beleving te brengen langs de Zeedijk van Knokke-Heist door middel van het plaatsen en organiseren van een artistiek hoogstaande beeldenwandeling gedurende het zomerseizoen 2022, 2023 en 2024 (3 edities). Met de Beeldenwandeling wil Knokke-Heist dé kwaliteitsvolle, unieke en innovatieve badplaats op mensenmaat blijven. Knokke-Heist zet daarbij in op kwaliteit, respect en betrokkenheid.

De exacte begin- en einddatum van elke editie wordt in overleg bepaald, maar start ten vroegste op 15 juni en eindigt ten laatste op 15 september.

Elke editie moet een andere beeldenwandeling worden georganiseerd langs de wandeldijk tussen Heist West (Vissershuldeplein) en het Zoute (De Wielingen). In samenspraak met de gemeente Knokke-Heist worden er minstens 10 en maximaal 25 beelden langs het parcours opgesteld.

De offerte dient op papier en onder gesloten omslag te zijn ingediend uiterlijk op maandag 21 maart om 11 uur. De offertes worden beoordeeld op totaalconcept, uitstraling, artistieke kwaliteit, creativiteit, originaliteit, technische kwaliteit en onderhoud, plan van aanpak, communicatieplan en concessievergoeding.

Kandidaten of geïnteresseerden kunnen het document leidraad concessie beeldenwandeling raadplegen. ​ 

Voor meer informatie:

Gemeentebestuur Knokke-Heist t.a.v. Ruben Casteleyn, Zeedijk 660, 8300 Knokke-Heist of ruben.casteleyn@knokke-heist.be.

 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.