De Portugese vakantiehuizen van theAddresses zijn te koop via een unieke formule

Het Belgische hospitality merk theAddresses, bekend om hun stijlvolle vakantiehuizen in het zuiden van Portugal, zet een nieuwe stap in het hospitality avontuur en biedt de huizen te koop aan via een unieke formule.

De huizen, beginnend met Casa Dois, worden niet zomaar te koop gesteld, maar theAddresses biedt de kans om deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap van gelijkgestemde liefhebbers van ingetogen luxe, design, authenticiteit, en de Portugese 'modo do vida' .

De koper wordt immers niet alleen eigenaar van het onroerend goed, maar geniet ook van alle voordelen en van de gerenommeerde hospitality groep en wordt als het ware deel van 'theAddresses-familie'. Zo kan de eigenaar gebruik maken van de exclusieve conciërgediensten en een samengestelde gids met de beste adressen in de regio. De koper kan ook kiezen om het huis te blijven verhuren via theAddresses, waarbij hij/zij kan ​ profiteren van een gestage inkomstenstroom. Het team van theAddresses kan de eigenaar dan begeleiden bij het verhuurbeheer.

Bij theAddresses geloven ze dat het bezitten van een eigendom een verrijkende en lonende ervaring moet zijn. Door hun voortdurende ondersteuning, betrokkenheid en investeringsmogelijkheden, streven ze ernaar om de ervaring van eigenaar zijn echt uitzonderlijk te maken.

Sinds 2021 biedt theAddresses unieke ervaringen voor de moderne reiziger. De huizen van theAddresses combineren uitzonderlijke architectuur, uniek design, toplocaties en uiterste privacy. Maar wat hen echt onderscheidt, is de conciërgedienst en insiderkennis van de regio, waardoor ze de ultieme gids bieden voor de Portugese "modo de vida".

TheAddresses is opgericht door het Belgische duo Bert Jeuris en Ludovic Beun uit passie voor de Algarve streek in Zuid-Portugal. Bert levert al jaren de beste Portugese wijnen aan toprestaurants in België, terwijl Ludovic's expertise ligt in het creatieve aspect van muziek en entertainment. Samen creëerden ze eerder The Madeira Collection, een opmerkelijk assortiment van vintage Madeira-wijnen.

"Bij theAddresses zijn we altijd op zoek naar buitengewone huizen op bijzondere locaties met boeiende verhalen. Met de hulp van ons toegewijde team transformeren we deze huizen in oases van ingetogen luxe. Nu we uitbreiden, willen we uitzonderlijke ervaringen blijven bieden met behoud van een persoonlijke aanpak. Daarom bieden we onze eerste huizen te koop aan. We begrijpen echter dat onze service en kennis van de regio essentieel zijn voor ons verhaal. Daarom bieden we de nieuwe eigenaars de mogelijkheid om te blijven genieten van onze kenmerkende theAddresses ervaring. Of u er nu voor kiest om u het hele jaar door onder te dompelen in de levensstijl van theAddresses of het beschouwt als een investering voor doorlopende verhuu:, een eigendom bij ons bezitten betekent een stukje van onze nalatenschap verwerven."
- Bert Jeuris & Ludovic Beun, oprichters van theAddresses

Casa Dois

Casa Dois, gelegen in de kustplaats Olhão, is het eerste huis dat beschikbaar is voor verkoop. Gelegen in het hart van de Ria Formosa, een betoverend natuurpark, is dit voormalige vispakhuis omgetoverd tot een modern herenhuis met een vleugje zuidelijke charme. Met zijn hoge plafonds en luchtige kamers straalt Casa Dois een ontspannen en eigentijdse sfeer uit, perfect om tot rust te komen.

Dit twee verdiepingen tellende huis heeft twee slaapkamers met eigen badkamer en biedt comfortabel plaats aan maximaal vier personen. Het natuurlijke licht valt door prachtig bewaard gebleven bogen en leidt naar een heerlijke patio - een rustige groene oase omarmd door witgekalkte muren, compleet met een verfrissend dompelbad.

Vanaf de patio leidt een buitentrap je naar het dakterras, met panoramisch uitzicht over de Ria Formosa en de platte terrasdaken van Olhão. Het is de perfecte plek om de schoonheid van de omgeving in je op te nemen en jezelf onder te dompelen in de charme van deze charismatische en levendige stad.


Download alle beelden hier:

Website preview
theAddresses
8 files sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world
WeTransfer

Voor de potentiële koper: 5 voordelen die theAddresses biedt:

1. Toegang tot een bloeiende gemeenschap
Door eigenaar te worden van een eigendom van theAddresses, wordt u deel van een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die een passie delen voor reizen, design en gastvrijheid. Dit gevoel van erbij horen voegt een extra laag waarde toe aan uw ervaring als eigenaar.

2. Flexibiliteit en investeringspotentieel
Het bezitten van een eigendom bij theAddresses biedt flexibiliteit en investeringspotentieel. Je hebt de optie om het hele jaar door van je eigendom te genieten en je onder te dompelen in de levendige Portugese levensstijl. Je kunt het ook zien als een investering en het blijven verhuren, waarbij je profiteert van een gestage inkomstenstroom. Ons team kan u begeleiden bij het verhuurbeheer, zodat u het maximale uit uw investering haalt.

3. Voortdurende ondersteuning en expertise
Een eigendom bezitten in het buitenland kan ontmoedigend zijn. Daarom biedt theAddresses voortdurende ondersteuning en expertise aan zijn eigenaars, of je nu hulp nodig hebt bij het beheer van je eigendom, het onderhoud of het navigeren door de plaatselijke regelgeving. Uw ervaring als eigenaar is naadloos en zorgeloos.

4. Exclusieve conciërgediensten
Als eigenaar hebt u toegang tot de gerenommeerde conciërgediensten van theAddresses. Hun toegewijde team is toegewijd om aan al uw wensen te voldoen, of het nu gaat om het regelen van vervoer, het organiseren van unieke ervaringen of het aanbevelen van de beste lokale restaurants en attracties.

5. Samengestelde gids met de beste adressen
De gids is een schat aan kennis van insiders en toont de beste adressen in de regio. Van verborgen juweeltjes tot bekende hotspots, theAddresses geeft u aanbevelingen die zijn afgestemd op uw voorkeuren.


Casa Um


Casa Três


Casa Quatro

Alle beelden door Francisco Nogueira

 

 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.