atelier lachaert dhanis organiseert tentoonstelling VALUABLES

atelier lachaert dhanis organiseert VALUABLES, een tentoonstelling met waardevolle en unieke objecten die allen balanceren op de grens tussen ambacht, toegepaste kunst en beeldende kunst.
 

5 zondagen lang presenteert het kunstenaarsduo Sofie Lachaert en Luc Dhanis een reeks werken van nieuwkomers en gevestigde waarden (ontwerpers, kunstenaars, ambachtslui). De werken nodigen de bezoekers uit om dichterbij te kijken, hun zintuigen te activeren en de antinomie van het gewone en het alledaagse te onderzoeken. De unieke objecten die in de studio, werk- en leefplaats van Lachaert Dhanis te zien en te koop zijn, tonen de echte waarde van geschenken. Onder het motto dat het geschenk even waardevol moet zijn als de persoon die ze ontvangt, weerspiegelen de werken wat we voelen voor degenen die we koesteren. 

De expo loopt iedere zondag van 26 november tot 23 december 2017, telkens van 10.30 tot 17.30 uur in de vernieuwde locatie van atelier lachaert dhanis in Tielrode, toegang via de Kaaistraat parking. Andere dagen op afspraak.

Met werk van: atelier lachaert dhanis / aldo bakker / bram vanderbeke /  anna heindl / christina schou christensen / daniel kruger / dirk vanderkooij / babetto / hanshenning pedersen / karin johansson / kazumi nagano / matthias kaiser / paul bourgeois / urban potters / salima thakker / studio plastique / thalia georgoulis / thanh truc nguyen / vladimir bohm 

Zondag 17 december om 11u presenteren Ruth Ruyffelaere en Micha Pycke er hun boek 'Urban Potters', dat de revival van keramiek in grootsteden belicht. Die dag zal ook Aldo Bakker zijn nieuwste publicatie voorstellen.

Meer info: 
atelier lachaert dhanis
+32 477 64 88 07 
[email protected]
www.atelierlachaertdhanis.com
Ingang: Kaaistraat parking Tielrode

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.