Antwerps grafisch designbureau Mirror Mirror wint prestigieuze D&AD award in Londen

Het Antwerpse visuele communicatieagentschap en grafisch designbureau Mirror Mirror won gisteravond een felbegeerde D&AD award in de categorie Graphic Design voor hun campagne voor het tweejaarlijkse internationale congres rond kunst en design Integrated, georganiseerd door Sint Lucas Antwerpen.

De D&AD awards werden opgericht in 1962 en zijn sindsdien uitgegroeid tot de Oscars van de reclame en design. Ze worden algemeen beschouwd als een van de meest prestigieuze prijzen ter wereld in ontwerp en reclame en bekronen ieder jaar in april de meest creatieve, in het oog springende en innovatieve campagnes in verschillende disciplines.

Winnende campagne: Integrated (Sint Lucas Antwerpen)
De winnende campagne voor het door Sint Lucas Antwerpen ingerichte congres werd uitgewerkt rond het thema van 2017: “between creativity and criminality” waarmee de grenzen tussen creativiteit en activisme werden onderzocht in kunst en design. Op een slimme manier werd het design van de campagne in een virtuele publieke ruimte getoond. De “post real” poster campagne was een blikvanger in het straatbeeld, dat heel wat verwondering en intrige opwekte. Met dezelfde campagne werd Mirror Mirror ook al genomineerd voor twee European Design Awards die op 2 juni uitgereikt worden.


Mirror Mirror
De Antwerpse design en branding studio Mirror Mirror staat voor een combinatie van een sterk concept met mooie vormgeving en mag klinkende namen zoals Uniqlo, Eastpak, Alpro, M HKA, Nespresso, Raf Simons, Antwerp Art en Samsonite tot hun klanten rekenen. Ze combineren hun expertise op vlak van branding, grafisch ontwerp, illustratie, art direction & advertising om visuele communicatie te ontwikkelen met een onderscheidende, opvallende identiteit.
 

Toch is het opvallend dat zo’n klein bureau - Mirror Mirror telt slechts 6 mensen - een prijs wegkaapt op een internationaal platform als D&AD, waar grote bureaus van over de hele wereld naar awards hengelen.
Naast Mirror Mirror won ook het Belgische Ogilvy een award.
 

Meer over Mirror Mirror: http://www.mirrormirror.be
Meer over dit project: http://mirrormirror.be/home/integrated2017
Meer over Integrated conference: https://www.integratedconf.org
Meer over D&AD: https://www.dandad.org

 

Over Club Paradis | PR & Communications

Club Paradis is a specialist pr & communications agency, working in the fields of art, design, architecture and others who shape culture.